Lifestyle

Anca Dumitra s-a căsătorit civil

Anca Dumitra s-a căsătorit civil. Actrița din „Las Fierbinți” a spus „Da” la Starea Civilă. Potrivit libertatea.ro, bărbatul care i-a furat inima este cetățean austriac. Actrița s-a ferit, de-a lungul timpului, să ofere detalii despre relația ei cu Manfred Spendier. Totuși, în week-end, ea a făcut publice imagini de la cununia civilă.
Geanina din „Las Fierbinți” și soțul ei sunt împreună de mai mulți ani.


„Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale”, spunea actrița, într-un interviu.
Pe 31 august, Anca Dumitra a împlinit 35 de ani, iar prezentatorul TV Cătălin Măruță a sunat-o în direct și i-a urat „La mulți ani!”. Atunci a observat inelul pe care ea îl poartă pe deget.
Astfel s-a aflat că fusese cerută în căsătorie. Actrița a spus că iubitul ei a fost primul care i-a spus „La mulți ani!” de ziua ei. De asemenea, Anca Dumitra a recunoscut că a fost cerută în căsătorie și că a primit inelul de logodnă.

Manfred Spendier, bărbatul cu care Anca s-a căsătorit, este şeful Titan Machinery România, conform presei centrale.
Prima apariție a celor doi la un eveniment a fost anul trecut, la Gala Gopo.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button