Lifestyle

Anca Dinicu a sunat la Poliție, crezând că i-a fost furată mașina

  • anca-dinicu-809470l-600x0-w-fce60e60_298839.jpg

Anca Dinicu a sunat la Poliție, recent, crezând că i-a fost furat autoturismul.

Actrița a ieşit cu câţiva prieteni să ia masa în oraş și a parcat mașina în fața Parlamentului României, unde se află și sediul SRI.

„Eu am parcat mașina în față la SRI, unde sunt două bariere identice, iar blocurile arată la fel. Lângă era un minister. Am fost, am mâncat și când m-am întors, nu mai era mașina. Am sunat la poliție și le-am zis că a furat-o cineva.
M-au întrebat unde și le-am zis că în fața Casei Poporului, iar eu mi-au răspuns «domnișoară, nu a furat nimeni pe pământul ăsta vreo mașină de acolo, acolo e SRI». Eu le zic că nu sunt nebună și că cineva mi-a furat mașina, un Volkswagen Jetta, «domnișoară, nimeni în România nu a vrut vreodată vreun Volkswagen Jetta».
Mi-au spus că dacă vin mă costă 1.000 de lei deranjul lor și m-au pus să o caut. Am dat mai multe ture și îi rog pe domnii pe la pază să se uite pe camerele de supraveghere. Mi-au zis că am venit de undeva din stânga, mi s-a făcut rușine când am aflat că mai există o parcare. Am sunat la poliție să le zic să nu mai vină. «Domnișoară, dar credeați că noi o să venim?»”, a povestit actriţa, potrivit cancan.ro.

Foto – internet


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button