Lifestyle

Anamaria Prodan zice că ÎNTINEREȘTE! Parfum creat în memoria mamei sale… Cât costă 85 de mililitri?

  • prodan_10.jpg

Anamaria Prodan a vorbit (iar) despre relația cu partenerul ei, dar deocamdată a ales să nu se afișeze alături de el. De altfel, impresara nu a dezvăluit identitatea noului iubit. Sexy-impresara a relatat că nu se va afișa alături de noul iubit până când nu se va definitiva procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf, cu care încă este căsătorită în acte. 

„Sunt, sincer, în cea mai bună perioadă a vieții și mă simt bine eu, înăuntru, și se vede și pe afară, așa îmi zic toți prietenii, întineresc. Trăiesc frumos, mă ocup de copii, mergem mai departe. Da, iubesc, dar eu sunt un om care iubește totul, să știi, și florile, și oamenii, și tot ce vrei. Dacă mă întrebi acum dacă am pe cineva în viața mea, am pe cineva în viața mea, dar niciodată nu o să mă vezi la braț cu acel cineva până nu am procesul gata”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars

Ea a lansat un parfum în memoria mamei sale, Ionela Prodan. Esența parfumului a fost personalizată cu ajutorul unei companii turcești, iar produsul este îndrăgit de toată familia. Este un parfum potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

„A fost dorința mamei mele. Ea a încercat să facă un parfum al ei acum foarte mulți ani și nu a prins, aşa că am zis să fac eu unul de top. Am nişte prieteni foarte buni în Turcia, la o companie cosmetică, iar reprezentatul pe România mi-a propus o astfel de colaborare și am decis sa fac un parfum cu iz arăbesc, gen oriental, atât pentru bărbați, cât pentru femei. Am stat opt luni împreună cu echipa, până am ales mirosul”, a povestit Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Cei care vor să cumpere parfumul lansat de Anamaria Prodan trebuie să știe că prețul acestuia este de 750 de lei pentru 85 de mililitri.Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button