Lifestyle

Amalia Năstase, la capătul răbdării: „Vouă nu vă e, mă, rușine?” De ce este furioasă pe Poliția Română

Amalia Năstase a ajuns la capătul răbdării, după ce a formulat mai multe reclamații la Poliție și Primărie, în ultimii ani, din cauza unui club din apropierea locuinței sale, care îi strică somnul. Nu se mai poate odihni de șase ani. Fosta soție a lui Ilie Năstase a făcut mai multe reclamații, dar fără rezultat.


„De mai bine de 6 ani de zile sun, în fiecare weekend, la Poliția Română ca să reclam faptul că un club, care nu are autorizatie, face concerte, cu scenă și sonorizare la maxim în aer liber, până la 5 dimineața. Mai ilegal decât asta nu știu ce mai pot face, dar bănuiesc că nu-i interesează că ei «au spate», așa mi s-a spus.
Am făcut petiție la Primaria sectorului 1 și mi-a răspuns doamna primar Clotilde Armand că așa e (nu au autorizație de funcționare) și că Poliția va lua măsuri. Poliția mi-a răspuns că dacă mă deranjează, pot să sun la 112!


Vouă nu vă e, mă, rușine? Chiar numai de combinațiile voastre vă arde? Mi-ar fi rușine să fiu polițist la secție și să-mi râdă niște interlopi în față. M-aș face altceva. Sincer! PS: am făcut toate petițiile posibile. Nicușor Dan e dulce somnul?!”
, a tunat și a fulgerat fosta soție a lui Ilie Năstase, pe contul ei de socializare, în speranța că măcar așa se va face, în sfârșit, auzită.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
4 luni în urmă

Dar femeia asta nu stie ca politia mai are si alta treaba? Ce treaba? Nu stim, dar asa zice politia cand ii intrebi de cate un dosar care a facut panza de paianjen in sertar: “mai avem si alta treaba”.… Citeşte mai mult »

4 luni în urmă

[…] Vezi și: Amalia Năstase, la capătul răbdării: „Vouă nu vă e, mă, rușine?” De ce este furioasă pe… […]

Back to top button