Lifestyle

Alina Sorescu va face Paștele fără fetițele sale

După despărțirea de Alexandru Ciucu, Alina Sorescu este nevoită să facă Paștele fără cele două fetițe ale ei.

„Cea mai delicată perioadă din viața mea este acum. Nu pot să spun că am trecut prin încercări. Acum este o situație nouă cu care mă confrunt și din care încerc să ies încrezătoare. Fetițele îmi dau putere, activitatea mea profesională, muzica îmi dă putere, publicul”, a spus Alina Sorescu, potrivit Wowbiz.


Ea și Alexandru Ciucu s-au despărțit anul trecut, după 12 ani de căsătorie. Dată fiind situația, artista va merge de Paște la familia sa din Roșiorii de Vede.


„E o primă sărbătoare mai altfel, pentru că nu vor fi fetițele cu mine de acest Paște, dar voi merge la familia mea extinsă de la Roșiorii de Vede, acolo unde petrec de mic copil și fiecare sărbătoare a fost așa cum trebuie să fie, cu toate generațiile la aceeași masă”, a mărturisit Alina Sorescu.
„A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființă mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu, și fetele o viață liniștită”, a scris cântăreața, luna trecută, pe rețelele de socializare (n.r. după ce instanța a stabilit ca fetițele să stea o săptămână la ea, una la tată).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 luna în urmă

Asta cine mama naibii mai este?

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
1 luna în urmă

Nu e din Rusia, nu o stii.

Back to top button