Lifestyle

Alimentul cu care își ține actorul Dorel Vișan glicemia sub control 

Actorul Dorel Vișan (86 de ani) a povestit care este alimentul pe care îl consumă aproape zilnic, pentru a ține glicemia la nivel normal.

„Mănânc foarte multă ceapă, ceapa scade glicemia. Cei care au glicemia ridicată dacă mănâncă ceapă sub orice formă…de exemplu într-o săptămână trebuie să mănânce ceapă de trei ori pe zi, la fiecare masă este foarte bine pentru sănătate.

Ceapa este mai acceptabilă și dacă mănânci după (ce mănânci ceapă – n.r) o frunză de pătrunjel dispare mirosul ei. În ceapă este o substanță care revigorează celulele pancreatice… asta poate fi explicația. Eu mă ocup de 25 de ani cu asta, fac și sirop de ceapă, iar în toți anii ăștia nu am fost niciodată răcit”, a spus maestrul Dorel Vișan, citat de click.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare