Lifestyle

Agenția de Casting vine la Brașov în căutare de noi talente

Știm că mereu ți-ai dorit să apari pe micile sau marile ecrane. 

Sâmbătă – 25 FEBRUARIE, DUMINICĂ – 26 FEBRUARIE și LUNI- 27 FEBRUARIE suntem în Coresi Business Campus, Clădirea H1, spațiul CFAB. Te așteptăm la casting între orele 10 – 13.00 și 14.30 – 19.00 – Înscrie-te: www.castingbrasov.ro.

Te invităm să te înscrii gratuit, pentru ca mai apoi tu să ai cel mai mult de câștigat. Și nu uita: la final vei regreta mai mult lucrurile pe care nu le-ai făcut, decât cele pe care le-ai realizat. Succes!

Servicii: casting actori, casting figurație specială, casting modele, casting soliști / muzicieni.

Vă așteptăm cu drag la AgențiaDeCasting.ro pentru a vă transforma visurile în realitate!

O echipă amplă și devotată – AgențiaDeCasting.ro

Din 2012 am creat o echipă pregătită să susțină orice proiect, o echipă care se ocupă de reînnoirea constantă a bazei de date. Astfel, în orice moment ne vei contacta, vei putea găsi personajele necesare pentru orice scenariu ți-ai putea imagina. Baza noastră de date cuprinde bebeluși, copii, tineri, vârsta a doua, vârsta a treia, figurație simplă, specială, actori, cascadori, animatori, modele, mascote.

La noi locuiește și Moș Crăciun, alături de chelioși, bărboși, rapperi, rockeri, punkeri, cântăreți de muzică populară, tenori, trubaduri, bucătari, gurmanzi, etnici, animăluțe pregătite să facă față obiectivului de filmat.

Putem să vă ajutăm și cu locații, mașini, biciclete, trotinete, role și multe altele.

Fiecare poveste se conturează datorită personajelor sale. Doar așa capătă culoare, nuanțe, forță, doar așa poate transmite mesaje greu de uitat, doar prin personajele sale o poveste poate face diferența.

Așa că bun venit în lumea căutătorilor de stele!

Împreună construim viitorul

Poți să dai frâu liber imaginației fără nici o grijă și cu siguranță vei avea parte de o experiență de excepție alături de AgențiaDeCasting.ro. Bineînțeles, avem grijă și de buzunarul tău, pentru a fi mulțumit 100% de colaborarea cu echipa noastră și pentru a reveni de fiecare dată. Doar așa, în jurul nostru, se creează de la an la an o comunitate de succes, frumoasă și bine pregătită!

Promovăm valori sănătoase

Totodată, pentru că lucrăm foarte mult cu oamenii, iar ei sunt principalul aliat al nostru, ne bazăm pe valori fără de care nu am putea duce la bun sfârșit nici un proiect: respect, corectitudine, rigoare, eficiență.

Fără concurență

Despre noi, spun „gurile rele” că suntem plini de pasiune și creativitate, că suntem foarte uniți și că ne completăm frumos unii pe ceilalți. Că suntem workaholici, pentru că iubim cu adevărat ceea ce facem, nu ținem cont de week-end-uri sau sărbători. Pentru că nu ai nevoie de zile libere atunci când ești îndrăgostit de munca ta.

Ne bucurăm de fiecare proiect în parte și nu refuzăm nici o provocare! Așa că da, se poate spune că nu avem concurență!

Detalii mai multe: www.agentiadecasting.ro

P


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button