Lifestyle

Adrian Văncică a lucrat în Coreea de Sud

Actorul şi scenaristul Adrian Văncică (alias Celentano din “„Las Fierbinţi”) a muncit în Coreea de Sud, pe când avea 25 de ani. A stat timp de un an în Coreea de Sud, unde a lucrat într-un parc de distracții.

„Am stat un an în Coreea de Sud. În 2002 am lucrat acolo, atunci cand a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte mulți bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câștiga meciurile. Am lucrat într-un parc de distracții imens. Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare. Am intrat în pielea mai multor personaje.


Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro. Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intram în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european. Acea experiență mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o. A fost o socializare bruscă, pentru că eram acolo cu mai multi ruși, bulgari, moldoveni. M-am întors apoi în România. În momentul în care eu plecasem din România, făcusem câteva filme, câteva piese de teatru, jucasem cu nume mari. Avusesem și o mică emisiune la Pro TV, dar care s-a terminat repede”
, a povestit Adrian Văncică, potrivit click.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare