Lifestyle

Adrian Minune își deschide hotel

Adrian Minune (49 de ani) își deschide hotel. Clădirea este în construcție, în Ștefănești, acolo unde manelistul și familia lui locuiesc. Soția artistului se ocupă de proiect.


„Nu știu dacă v-am povestit vreodată. E prima oară când vin aici. Mama mea construiește un hotel”, a spus Karmen, fiica lor, într-un filmuleț de pe Instagram. Ea a făcut turul clădirii. Hotelul va avea 3 etaje, iar la parter se pare că va găzdui un restaurant.


„Doamne! La parterul hotelului va fi restaurant, asta este baia băieților, presupun. Doamne, cât de bine arată! Și baia fetelor. Doamne, ce frumusețe. Și practic aici va fi restaurant. Aici va fi bar și acolo bucătăria open-space de unde, din partea stângă, îți vei alege peștele, pentru că avem specific mediteraneean și aici se va găti. Acolo va fi un acvariu cu fructe de mare”, a adăugat Karmen.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare