Lifestyle

Adelina Pestrițu s-a pozat la metrou

Adelina Pestrițu a vrut să le arate fanilor ei că apelează și la transportul în comun și s-a fotografiat la metrou. Ea a postat imaginile pe rețelele de socializare. Adelina Pestrițu a mers împreună cu soțul ei, Virgil Șteblea, la o cafenea din Capitală, iar până acolo au decis să ia metroul, nu mașina personală. Fanii ei au fost uimiți să o vadă într-o astfel de ipostază.


„Noi ne bucurăm că ai decis să folosești metroul. Să înțeleg că se întâmplă foarte rar și din acest motiv ai marcat momentul”, „Bravo, să mergeți mai des și în aglomerație dacă se poate, lumea adevărată se vede în afara confortului solitar al propriei mașini!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.


„Faima nu te poate opri să faci lucruri normale așa cum fac toți ceilalți oameni. (…) Era destul de aglomerat și ieri după cum se poate observa în video. În plus, cunoaștem lumea adevărată, că doar nu trăim în Palatul de Cleștar”, le-a răspuns fosta prezentatoare TV.
Adelina Pestrițu a renunțat la televiziune în urmă cu mai mulți ani și a devenit creator de conținut, motiv pentru care este mereu activă pe rețelele de socializare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare