Lifestyle

Adda, lacrimi de fericire, după 3 ani de chin… „Lyme-ul este tortură”

Adda este în culmea fericirii. Cântăreața în vârtă de 31 de ani a anunțat bucuroasă, pe rețelele de socializare, faptul că a terminat tratamentul pentru boala Lyme. Artista a suferit timp de trei ani din cauza acestei boli, care i-a dat dureri groaznice. O perioadă, medicii nici nu au știut să-i pună diagnostic.
În mediul online, artista și-a ținut la curent prietenii virtuali cu experiența pe care a avut-o în timpul luptei cu Lyme și Borrelioza. Până să afle cu adevărat ce are și să înceapă tratamentul potrivit, ea a cheltuit nu mai puțin de 15.000 de euro pe la medici.


„Postez și plâng ca un copil. Am și băut un pic, deși e 14:30. Ideea e că, acum 30 de min, am vorbit cu medicul meu și mi-a spus că oficial am terminat tratamentul pentru Lyme! Probabil o să mai beau un pic mai târziu și o să plâng iar, apoi o să mai beau și iar o să plâng”, este mesajul de bucurie scris de Adda, pe rețelele de socializare.


„Am făcut un calcul. Nu știu cât de exact este dar, în primele 5 luni de tratament, am luat în total 4.650 de pastile. 31 pe zi mai exact. Aici intră și cele de protecție hepatică, stomac etc.. Că m-am căptușit bine ca să reziste organismul. Efectiv, spre final abia le înghițeam. Nu mai intrau. Apoi, un an jumătate de injecții. (…) În lunile astea am mai înghițit, la nevoie, una alta. Mai ales dinalea de moși și babe, pentru artrită sau simptome neurologice. Mă bucur pentru fiecare om cu Lyme care are rezultate și mă întristez de fiecare dată când aud vești proaste.


Și încă îl rog pe Dumnezeu să îmi dea putere. Pentru că doar El știe ce și cum va fi. Dar oricum va fi, îmi doresc să mă ajute. Să știu ce să fac cu binele, dacă binele va veni. Dar să știu să duc și greul, dacă e nevoie. Și îmi dau seama că anii ăștia m-au traumatizat. (…) Din octombrie 2020 nu știu cum e viața fără medicamente. Cumva, stau în gardă, cu armele pregătite să lupt cu dușmanul invizibil. Pentru că m-am obișnuit să fac asta zi de zi. Nu doresc nimănui așa ceva. Lyme-ul este tortură”
, a scris Adda, pe Instagram.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button