Lifestyle

Actrița Anca Dumitra este însărcinată

Anca Dumitra este însărcinată. Actrița în vârstă de 36 ani și soțul ei, Manfred Spendier, în vârstă de 47 de ani, vor deveni în curând părinți. Actrița din Las Fierbinți a făcut anunțul pe contul de Instagram, acolo unde a postat și primele imagini din timpul sarcinii. „Într-un tărâm magic, unde visele devin realitate”, a scris Anca în mediul online. Anca Dumitra s-a măritat cu Manfred Spendie anul trecut.


„A fost cu peripeții până în ultima zi, pe 16 decembrie. Pentru că, atunci când ești cetățean străin și vrei să furi o româncă, sunt anumite acte care trebuie puse la punct foarte bine. Cu fiecare zi cu care trecea mai trebuia un act, însă până la urmă au fost toate bune. Nu vom uita data asta. De când am depus actele, timp de 14 zile în fiecare zi a trebuit câte un act. Ne-am gândit și la varianta că astea sunt semne, băi, poate nu trebuie”, a povestit Anca în emisiunea lui Cătălin Măruță.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button