Lifestyle

Actorul Alex Bogdan a rămas fără apartament din cauza jocurilor de noroc

Actorul Alex Bogdan a rămas fără apartament din cauza jocurilor de noroc
Actorul Alex Bogdan a avut curajul să recunoască faptul că a avut mari probleme cu jocurile de noroc.

Făceam 5.000 de euro pe lună. Bani, frate! Și stăteam și la cămin. Făceam «Mondenii», «Cronica Cârcotaşilor», emisiunea «Fii pe fază», adică acumulam. Când îmi intrau banii, că acumulam vreo 5.000 de euro, pe data de 4 a lunii, următorul lucru era să merg în cazinou cu toți banii și îi pierdeam pe toți”, spune Alex Bogdan care nu contenește să-i mulțumească mamei sale, contabilă ca profesie, pentru ajutorul pe care i l-a dat.

Actorul Alex Bogdan a rămas fără apartament din cauza jocurilor de noroc. Vedeta Pro TV a băgat sume mari în cazinouri până la 30 de ani, perioadă în care a fost dependent de acest viciu devenit mai important și decât activitatea sa profesională.
Am fost pățit rău! Ești într-un punct în care cazi şi te prinde pentru că eşti o fire vicioasă, m-a prins chestia aia şi am avut 9 ani în care am fost rău. Am pierdut cumulat 150.000 de euro. Apartamentul. Mi-a ținut mama mea evidența.

Când am avut curajul să îi spun mamei și ea a pus cap la cap și mi-a zis cât am pierdut. E una dintre cele mai nasoale boli, care nu ține cont de apartenența socială. Cunosc foarte mult colegi care fac asta. Eu am fost 10 ani singur”, sunt confesiunile actorului fost jurat de la ”Mask Singer” ( Pro TV) făcute lui Radu Țibulcă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare