Lifestyle

Actor mort chiar în ziua în care trebuia să-și sărbătorească ziua de naștere

  • lumanare_6.jpg
  • jmg9ndqwjmhhc2g9nge4nzy0nwqzzjjknwqxmtq4yzzhoge1ownlndk4ogq-
  • mjimagfzad04mmu4otk5yzc0njlkndc2zddjmzmzntc5mjcynwu0oa-thumb
 

Actorul Paul Herman, cunoscut din serialul Sopranos, a încetat din viață în data de 29 martie, când ar fi trebuit să sărbătorească împlinirea vârstei de 76 de ani.

Paul Herman a devenit cunoscut generației tinere după ce a interpretat rolul lui „Beansie” Gaeta, în serialul Sopranos, o producție despre o familie de mafioți din New York, după cum amintește click.ro.
Cauza morții sale nu a fost încă dezvăluită.

Trecerea în neființă a lui Herman a fost confirmată de colegul său din serialul Sopranos, actorul Michael Imperioli, care l-a interpretat pe Christopher Moltisanti. 

„Prietenul și colegul nostru Paul Herman a murit. Paulie a fost un om minunat. Un povestitor de primă clasă și un actor al naibii de bun. Goodfellas, Once Upon a Time in America, The Irishman și, bineînțeles, The Sopranos sunt câteva momentele importante ale carierei sale. Paulie a locuit la câțiva pași de mine în ultimii ani și mă bucur că am putut să petrecem puțin timp împreună înainte ca el să ne părăsească. Îmi va fi dor de el. Multă dragoste familiei, prietenilor și comunității sale de actori și realizatori de film”, a scris colegul său.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button