Lifestyle

A murit prezentatorul tv Paul O’Grady

A murit prezentatorul tv Paul O’Grady (67 de ani). Partenerul său, Andre Portasio , aanunțat moartea „neașteptată, dar liniștită” a celui care a devenit celebru cu personajul său de travestit scoțian Lily Savage.
„Vă cerem, în aceste momente dificile, ca, în timp ce îi sărbătoriți viața, să ne respectați și intimitatea în timp ce ne confruntăm cu această pierdere”, a declarat Portasio într-un comunicat, conform The Guardian.

O’Grady a intrat în atenția publicului larg în 1991, când a fost nominalizat la premiul Perrier, cel mai prestigios premiu de comedie din Marea Britanie, și a început să apară la radio și la televiziune.

A prezentat talk-show-ul The Paul O’Grady Show, premiat cu Bafta, Blankety Blank, emisiunea de jocuri cu celebrități Paul O’Grady’s Saturday Night Line Up și rebootul emisiunii Blind Date. Urma să aibă spectacole în Marea Britanie și Irlanda în acest an.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
2 luni în urmă

Un homalău mai puțin. Deviantul waxerist vilighei când îi va călca pe urme?
CÂT MAI REPEDE SPERĂM.

Back to top button