Lifestyle

A murit actrița Valeria Ogășanu

A murit actrița Valeria Ogășanu. Ea s-a stins din viață ieri, la vârsta de 76 de ani. Fiul actriței a făcut tristul anunț.

„Drum lin în Lumină, iubită mamă! Te iubesc!”, a scris Mihai Ogășanu. Și reprezentanții Teatrului Bulandra i-au adus un omagiu actriței.
„Ne-a părăsit, azi, doamna Valeria Ogășanu. Actriță a Teatrului Bulandra din 1969, a interpretat peste 30 de roluri în spectacole importante ale teatrului, ultimul fiind rolul Kate, pe care l-a jucat alături de soțul său – Virgil Ogășanu – în spectacolul «Pe lacul auriu» de Ernest Thompson, regia Dinu Cernescu, în 2017”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Teatrului Bulandra.
Valeria Ogășanu s-a născut la data de 23 septembrie 1946, în București. În 1969, a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografie. Actrița a jucat în filme precum „Trandafirul galben”, „Frații Jderi” și „Fram”. Valeria Ogășanu a fost căsătorită cu actorul Virgil Ogășanu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button