Lifestyle

A început procesul lui Kevin Spacey, acuzat de agresiune sexuală asupra unor bărbați

A început procesul lui Kevin Spacey, acuzat că a agresat sexual patru bărbați.

Kevin Spacey (63 de ani) este judecat la un tribunal din Londra. Actorul din „House of Cards” a negat toate acuzațiile întreptate împotriva lui.
Infracțiunile includ șapte capete de acuzare pentru agresiune sexuală, trei capete de acuzare pentru ultraj contra bunelor moravuri și două capete de acuzare pentru determinarea unei persoane să se angajeze într-o activitate sexuală fără consimțământ.


Kevin Spacey a fost anchetat prima oară în vara anului trecut, pentru fapte săvărșite în martie 2005 și aprilie 2013. În noiembrie 2022, cercetările au fost extinse pentru o altă speță, în care actorul este acuzat că a agresat sexual un bărbat între 2001 și 2004.


„El este un om care nu respectă limitele personale sau spațiul, un bărbat căruia îi place să-i facă pe alții să se simtă neputincioși și inconfortabil”, a spus avocata acuzării Christine Agnew.
Procesul în care este implicat actorul Kevin Spacey va dura cel mai probabil patru săptămâni.
Jurații au fost îndemnați să nu țină cont de faptul că inculpatul este o persoană faimoasă și să rămână cu picioarele pe pământ, ținând cont doar de dovezi.


Procesul are loc în Marea Britanie, deoarece acolo ar fi avut loc infracțiunile. Kevin Spacey a locuit în Marea Britanie mai mult de un deceniu, în timpul mandatului său de director al teatrului Old Vic din Londra.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button