Lifestyle

3 metode prin care să ieși în evidență cu decorațiunile de Crăciun

Decorațiunile de Crăciun pot lua mai multe forme. Masa de Crăciun nu trebuie întotdeauna să fie plină cu decorațiuni tipice roșii și verzi. De asemenea, poți obține rezultatul dorit, datorită decorațiunilor ceva mai neutre, dar în același timp stilate și elegante. La urma urmei, merită ca invitații tăi să simtă o dispoziție solemnă în această perioadă magică.

Crăciun în negru și auriu

Stilizarea aurie a mesei și a interiorului festiv va lumina camera cu o strălucire caldă. Cu toate acestea, auriu este o culoare care ar trebui folosită cu intuiție și prudență – prea mult poate crea un efect kitsch. Așa că merită să te concentrezi pe câteva elemente mici, aurii – poate fi, de exemplu, un sfeșnic de bun gust, care va oferi o lumină frumoasă și caldă la cina de Ajunul Crăciunului. Culoarea aurie poate fi introdusă și prin elemente mici, practice, care cu siguranță vor fi utile în timpul unei cine în familie, de exemplu șervețele sau flori artificiale decorative

Eliminarea culorilor de pe masa de Crăciun nu trebuie să însemne monotonie: diverse imprimeuri, de exemplu pe fața de masă vor adăuga un pic de dinamism decorului. Vesela închisă la culoare este chintesența eleganței, care se va potrivi perfect în decorul sufrageriei cu elemente naturale, precum conuri de brad sau un aranjament simplu. Acest tip de decorațiuni va funcționa în interioare minimaliste și moderne. De asemenea, se potrivesc perfect cu stilul industrial brut – auriul va adăuga strălucire și căldură, iar negrul va adăuga eleganță.

Crăciun plin de farmec

Stilul glamour în varianta de Crăciun este o combinație de alb și argintiu. Totuși, pentru a-i adăuga ceva intensitate și caracter, merită să mai introduci o culoare în decorul din sufragerie, care este laitmotivul. Extrem de elegant și expresiv în același timp, este albastru marin. Poate fi introdus în interior, de exemplu, sub forma unei fețe de masă de bun gust sau a decorațiunilor de Crăciun.

Crăciunul în stil glamour are legătură cu decorațiunile argintii de Crăciun, care pot decora nu numai masa, ceea ce va crea atmosfera de Crăciun în interior. Când vine vorba de decorațiuni pentru masă – merită să pariezi pe sfeșnice mari, elegante, care vor atrage atenția și, împreună cu vesela subtilă, albă, vor crea principalul element decorativ al mesei. 

Când tradiția se întâlnește cu modernitatea

Iubitorii de decorațiuni tradiționale și de o masă clasică de Crăciun își pot permite și o notă de nebunie decorativă și selecția de accesorii care vor aduce un pic de prospețime interiorului.

Elementul de bază al unei mese tradiționale de Crăciun este fața de masă. Cea albă este cel mai des folosită. Cu toate acestea, merită să îi adăugi un pic de caracter folosind, de exemplu, șervețele roșii expresive. Acestea vor îndeplini nu doar o funcție practică, ci și decorativă. De asemenea, poți folosi o față de masă colorată sau șervețele cu motive de Crăciun.

Roșul este una dintre cele mai populare culori de Crăciun. Poate fi folosit sub formă de decorațiuni pentru scaune sau ornamente colorate pe bradul de Crăciun. Lumânările roșii și elegante se vor potrivi bine și în aranjamentele tradiționale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button