Expres

ZOO Brașov, activități speciale de Ziua Ursului

 

Mâine, 2 februarie, va fi Ziua Ursului, ocazie cu care Grădina Zoologică Brașov a pregătit o serie de activități pentru vizitatori.

„Pentru că în trecut oamenii puneau schimbarea vremii pe seama comportamentului pe care îl avea ursul și, pentru a-i câştiga bunăvoinţa, aşezau pe potecile pe unde acesta obişnuia să treacă bucăţi de carne sau vase cu miere, noi vă propunem ca, începând cu ora 11.00, să pregătim împreună cu copiii multe cadouri delicioase, apoi vă așteptăm să construim un habitat al urșilor și să descoperim prin joacă cum activităţile oamenilor influenţează viaţa animalelor sălbatice, nu neapărat într-un sens pozitiv”, au transmis reprezentanții ZOO Brașov.

Grădina Zoologică Brașov vă propune și o plimbare prin unitate pentru a afla, alături de ghid, ,,ce înseamnă responsabilitatea faţă de natură şi care sunt modalităţile de a proteja mediul înconjurător”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button