Expres

Zid prăbușit peste șase mașini

Un zid s-a prăbușit peste șase mașini. Zidul de sprijin s-a prăbușit, astăzi, pe str. Lombului din Cluj-Napoca. Au fost avariate 6 mașini (5 autoturisme și o autoutilitară).


„În urma unei sesizări primite astăzi, polițiștii locali de la Serviciile Control urbanism și Disciplină în Construcții și de la Control Trafic Rutier au constatat prăbușirea unui zid de sprijin, pe o lungime de circa 35 de metri, pe strada Lombului nr. 2- 4. Precizăm faptul că zidul de sprijin era prevăzut în documentația tehnică autorizată cu AC nr. 576/2020 – «Construire imobil mixt, amenajări exterioare și imprejmuire» – teren privat, lucrarea nefiind recepționată.
Polițiștii locali au întocmit un act de control prin care s-au dispus punerea în siguranță a zonei afectate și semnalizarea amplasamentului, precum și luarea tuturor măsurilor legale necesare remedierii situației.
De asemenea, Serviciul Control Urbanism și Disciplină în Construcții a sesizat Inspectoratul de Stat în Construcții Cluj pentru a verifica calitatea lucrărilor efectuate”, a comunicat Primăria Cluj-Napoca, potrivit cluj24.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button