Expres

Zi importantă pentru Aeroportul Brașov

Ziua de astăzi, 19 februarie, a fost una importantă pentru Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav. A fost ziua în care a consemnat cel mai mare trafic de pasageri înregistrat în această lună.

Turiştii străini descoperă inima României prin intermediul Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav!
O cursă charter de la Madrid, operată de compania Smartwings, a aterizat luni, 19 februarie, la ora 16:55, pe Aeroportul Braşov, având la bord 189 de pasageri – turişti spanioli care vor petrece următoarele zile la Braşov şi în împrejurimi. Din periplul oaspeţilor noştri nu vor lipsi obiectivele turistice din centrul vechi al oraşului, Castelul Bran sau Cetatea fortificată din Prejmer, monument din patrimoniul UNESCO.
În aceeaşi seară, la ora 17:45, avionul Boeing 737 aparţinând operatorului aerian Smartwings din Cehia, a decolat de la Ghimbav cu destinaţia Katowice.

În ziua de 19 februarie am consemnat cel mai mare trafic de pasageri înregistrat în această lună, având în vedere că prin porţile Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav au mai trecut 224 de pasageri ai cursei Londra – Braşov şi 229 de pasageri ai cursei Braşov – Londra, ambele operate de Wizz Air”, auprecizat reprezentanții aeroportului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare