Expres

Zero curent, zero explicații, nouă ore, în centrul Brașovului

Zero curent, zero explicații, nouă ore, în centrul Brașovului.
Fain, ce să spun!! În secolul luminii, în Șchei, centrul istoric al Brașovului, suntem de 8 ore fără energie electrică!!! Minunat!!! În condițiile în care afară sunt 6 grade!!”, ne-a scris o șcheiancă, miercuri seară târziu, printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook MyTEX – Știri Online Brașov.
Zero curent, zero explicații, nouă ore, în centrul Brașovului. Mai mulți brașoveni s-au plâns pe rețelele de socializare că au rămas fără curent încă de miercuri după-amiază. Potrivit unora dintre internauți, s-ar fi produs un incendiu la un transformator electric din Piața Unirii. Se pare că avaria a afectat aproape toate străzile din cartier. Oamenii nu au primit nici răspunsuri de la dispeceratul Electrica.
„Este ca pe vremuri în Șchei. Fără curent de la orele 14.00. Oare se lucrează la avarie sau toată lumea a mers la culcare? Între timp am trecut pe lampa cu gaz… Comunicare pe acest subiect, zero!”, a scris Lia Stănescu pe Facebook.
Unii au fost mai norocoși și au avut din nou curent electric până la căderea serii. Alții s-au ales cu aparatele frigorifice dezghețate, dar și cu frig în casele în care sunt centrale termice.
„La noi frigiderul și lada frigorică s-au dezghețat, adio mâncare”, a comentat o șcheiancă.
Nici bateria la telefon și laptop nu mai ține mult”, a comentat altcineva.
După circa nouă ore, aproape de miezul nopții, oamenii din Șchei au avut din nou curent electric în case, chiar când se pregăteau de odihnă.

Și a venit lumina! Fără ea nu puteam să mergem la culcare!”, a remarcat cu sarcasm Lia Stănescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button