Expres

Zeci de pasageri au rămas fără bagaje pe aeroportul Sibiu

Zeci de pasageri au rămas fără bagaje pe aeroportul Sibiu. Aproximativ 100 de pasageri care au ajuns duminică seară, 30 iulie, pe Aeroportul Internațional Sibiu, din Munchen, nu au putut să-și ridice bagajele de cală, deoarece au venit cu o aeronavă care folosește alt sistem pentru depozitarea lor, unul pentru care aeroportul nu are dotări tehnice, relatează site-ul local Ora de Sibiu.
În zborul respectiv se aflau 174 de pasageri, care aveau un total de 112 bagaje la cală, dar numai 17 au putut fi descărcate, au declarat reprezentanții companiei aeriene Lufthansa.

Potrivit sursei citate, oamenii au fost informați după aproximativ o oră jumătate de la aterizare că dotările tehnice ale aeroportului nu permit descărcarea bagajelor din container. La aeroportul din Sibiu, bagajele pasagerilor sunt încărcate şi descărcate din avioane manual.
Într-adevăr, cei de la Lufthansa au folosit aseară o aeronavă de tip Airbus 320, și nu un CRJ 9, cum foloseau în mod regulat pentru această cursă. Acest Airbus 320 este o aeronavă mai mare, care folosește sistemul de containerizare a bagajelor, asta deși există o informare de-a noastră către companiile aeriene cu care colaborăm că noi putem procesa doar bagajele trimise bulk”, a declarat directorul Aeroportului Sibiu, Marius Gârdea, pentru Ora de Sibiu.
Zeci de pasageri au rămas fără bagaje pe aeroportul Sibiu. Astfel, bagajele au fost trimise înapoi în Germania, de unde urmează să se întoarcă în cursul zilei de astăzi și marți cu o altă aeronavă, a precizat Marius Gârdea.

Am fost nevoiți să trimitem înapoi bagajele spre Munchen, luni dimineață, urmând ca aceastea să se întoarcă în Sibiu în decursul zilei de astăzi și mâine, de unde pasagerii își vor putea prelua bagajele, într-un final”, a spus acesta.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
11 luni în urmă

Prostie tipic săsească.

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
11 luni în urmă

In Rusia ta natala dispareau si pasagerii.

Back to top button