Expres

Zboruri suspendate sau anulate de Wizz Air

Mai multe rute operate de compania low-cost Wizz Air au fost suspendate și nu vor mai fi disponibile în sezonul de vară, potrivit BoardingPass.


Aeroporturile din țara noastră unde compania low-cost a anulat sau nu va relua unele rute deja suspendate ori sezoniere sunt: București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Timișoara și Târgu Mureș. Patru curse cu plecare din București și destinațiile Grecia, Luxemburg, Cehia sau Arabia Saudită vor fi suspendate sau nu vor fi reluate.


Opt curse cu plecare de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca spre Austria, Germania, Franța, Turcia, Malta, Emiratele Arabe și Marea Britanie vor fi afectate de ajustările de zboruri ale Wizz Air. 


Patru curse suspendate și care nu vor fi reluate aveau plecare din Craiova și destinațiile Franța, Germania, Spania. Nici ruta Iași – Santorini (Grecia) nu va fi reluată.
Nu va mai fi disponibil nici zborul Timișoara – Frankfurt (Germania). Din Târgu Mureș se suspendă zborurile spre Dortmund și Memmingen (Germania). Situația exactă – aici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare