Expres

Wizz Air renunță la mai multe zboruri

Wizz Air renunță la mai multe zboruri.
Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunțat ieri, că închide baza de operare de la Suceava, începând cu 28 octombrie. Compania va opera în continuare zboruri pe cinci rute actuale de pe Aeroportul Ștefan cel Mare din Suceava, în vreme ce altele vor fi mutate la Iași.
„Wizz Air a anunţat astăzi planurile de ajustare a reţelei şi de optimizare a activităţii din România pentru a creşte fiabilitatea operaţională pentru clienţii locali. Mai exact, compania aeriană îşi ajustează reţeaua din Suceava şi se va concentra pe zborurile ce vor fi operate în continuare, pentru a optimiza mai bine timpul de zbor şi a minimiza perturbările şi anulările pentru clienţii din România”, a anunțat Wizz Air, într-un comunicat citat de site-ul local Suceava News.
Compania va opera în continuare zboruri pe cinci rute actuale din Suceava către Londra Luton, Roma, Milano Malpensa, Dortmund şi Memmingen.

Zborurile spre Larnaca, Eindhoven, Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais şi Bologna vor continua să fie deservite, dar de la baza din Iaşi, „care va crește odată cu adăugarea unei a cincea aeronave în această iarnă”, precizează Wizz Air.
Compania precizează că angajaților de la baza din Suceava afectați de măsură li se vor oferi oportunităţi de lucru în altă parte în reţeaua Wizz Air.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button