Expres

Week-end neobișnuit de cald (și) la Brașov / Temperaturi de peste 30 de grade pe final de octombrie

Week-end neobișnuit de cald (și) la Brașov.

În acest sfârșit de săptămână, vremea se încălzește accentuat, cu temperaturi ca în toiul verii.

În această după-amiază, maximele vor urca până la 23-27 de grade Celsius. Doar în nord-est vor mai fi câțiva nori, dar și acolo se vor atinge între 21-25 de grade.

În vestul țării, dar și în unele zone deluroase, noaptea dinspre vineri să sâmbătă va fi una dintre cele mai calde înregistrate vreodată în luna octombrie în România. Pe alocuri, temperaturile minime nu vor scădea sub 18-20 de grade, așa cum a prognozat Meteo&Radar.

Week-end neobișnuit de cald (și) la Brașov

Sâmbătă, 21 octombrie, temperatura va atinge și depăși 30 de grade Celsius în unele părți ale României. În sudul și estul țării, la prânz se vor înregistra, în general, între 27 și 31 de grade, iar izolat, până la 32-33 de grade.

În vest și nord vor mai fi câțiva nori, de aceea maximele vor fi ceva mai moderate, între 23 și 26 de grade, iar vântul va avea intensificări la rafală, cu viteze de până la 50-60 km/h.

Și duminică vremea se va menține caldă și frumoasă în cea mai mare parte a țării, deși pe alocuri, mai ales în nord și în zonele de munte, vor fi posibile câteva averse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 30 de grade.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button