Expres

Vrei să publici rapid un anunț de mică publicitate în ziare naționale?

Te ajutăm cu anunțuri de mică publicitate în ziare naționale, la cele mai cerute rubrici, ca de exemplu Adunări Generale, Achiziții Publice, Anunțuri de Mediu, Citații, Somații, Licitații, Imobiliare, Locuri de muncă, Pierderi.

Preluăm anunțurile pentru publicarea lor în cele mai citite ziare naționale și anume Adevărul, Click, Jurnalul Național, Libertatea, România Liberă, Ziarul Financiar, Bursa, Capital și Curierul Național.

Este cunoscut faptul că unele dintre aceste anunțuri trebuie să apară în presa scrisă, pentru instituțiile publice. Printre ele se numără anunțurile privind achizițiile publice, locurile de muncă și altele.

În același timp, altele sunt obligatorii pentru firme (Adunările Generale, de exemplu).

Nu numai ele, ci și persoanele fizice trebuie să dovedească aparițiile în presă. Acestea folosesc în instanțele de judecată sau pentru obținerea de acte noi, în locul celor pierdute. Este vorba de citații, somații și pierderi.

În consecință, noi te ajutăm să rezolvi simplu și rapid, fără multă bătaie de cap, această sarcină. Nici nu-ți imaginezi cât de ușor poate fi!

Cum se dau anunțurile de mică publicitate

În primul rând, trimite anunțul pe mail, cu subiect „mică publicitate”. Apoi, noi îți vom face un calcul al numărului de cuvinte și vei obține în cel mai scurt timp un preț pe apariție. Mai mult, îți vom da sfaturi cu privire la cel mai potrivit ziar pentru anunțul tău.

Anunțul tău, primit de consultantul nostru până la ora 14.00, va apărea în numărul următor al ziarului ales. Acestea apar în fiecare zi, în format tipărit, de luni până vineri. Ziarul Bursa apare doar în format electronic, iar Capital apare o dată pe lună.

Plata anunțului se face pe loc, prin POS sau numerar. Cel mai important, nu plătești taxe suplimentare. În concluzie, suntem rapizi și eficienți! Și în același timp avem grijă de banii tăi, pentru că ne pasă.

Unde ne găsești

Personalul din Agenția de Publicitate lucrează pentru tine în fiecare zi, de luni până vineri și ne găsești între orele 9.00-17.00. Sediul nostru este în Brașov, str. Postăvarului nr. 62, jud. Brașov.

Mai multe detalii poți obține la tel. 0268.475.778, 0744.573.463, mail: publicitate@gptex.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button