Expres

Vrăjitoarele din România îşi oferă „serviciile” live pe Internet

 

Autoproclamatele vrăjitoarele din România ţin pasul cu moda şi cu tehnologia, iar de ceva timp oferă servicii şi prin reţelele de socializare, având astfel clienţi din Europa, Asia şi SUA.
Incantaţiile şi ritualurile practicate „la distanţă” le-au stârnit interesul jurnaliştilor de la Reuters.
Aceştia au scris despre nişte vrăjitoare din Mogoşoaia, care ţin „consultaţii” online şi fac ritualuri, în direct, pe Facebook. Într-unul dintre numeroasele lor cazuri, clientul le-a plătit din India, pentru o vrajă de dragoste. Şedinţa a avut loc într-o magazie decorată dintr-o curte situată la 15 kilometri de Bucureşti, în română şi în engleză.
„O vrăjitoare cu adevărat puternică poate rezolva probleme de la distanţă”, le-a explicat Cassandra Buzea, în vârstă de 20 de ani, jurnaliştilor de la Reuters.
„Nu telefonul sau Facebook face magia. Cuvintele spuse, ritualurile pe care facem şi privirea ochi în ochi sunt suficiente pentru ca vraja să funcţioneze”, a adăugat ea.
„Nu s-a schimbat nimic, puterea este aceeaşi, dar acum este mult mai uşor să luăm legătura cu clienţii din alte ţări”, a precizat şi vrăjitoarea Mihaela Minca, mama Cassandrei.
Ele nu au vrut să dezvăluie câţi bani câştigă din aşa-zisele vrăjitorii, dar au precizat că cititul în cărţi începe de la 50 de euro.
Multe dintre ritualuri – adesea de dragoste, sănătate sau bani – durează săptămâni şi pot costa sute de euro.

Interesate de politică

Vrăjitoarele susţin că şi-au îndreptat atenţia, de curând, spre protestele anticorupţie.
Minca a spus că s-a conectat online cu nouă vrăjitoare din Europa şi din Statele Unite, încercând să pună un blestem asupra parlamentarilor români văzuţi de ele ca fiind corupţi.
Ar fi făcut un ritual simultan, împotriva „celor care nu-şi fac treaba, care au intenţii rele, pentru a-şi pierde poziţiile şi a suferi probleme de sănătate”.
„Vom continua ritualul pe 25 mai. Vom face un ritual puternic împotriva Guvernului României, pentru ca pe 26, când sunt alegerile europene, să facem o vrajă pentru binele ţării”, a precizat Minca.

VIDEO – AICI


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare