Expres

Votați Brașovul în concursul Tesla

Votați Brașovul în concursul Tesla. Are șanse mari de câștig, potrivit publicației gadget.ro. Tesla organizează trimestrial un vot prin intermediul căruia cei care au cont pe site pot vota unde să fie instalată următoarea staţie de încărcare Supercharger. Asta, suplimentar celor instalate de companie, e vorba de alte patru staţii pe an amplasate după votul oamenilor.
În primul trimestru al acestui an (ianuarie – martie, oraşul câştigător a fost Muscat din Oman cu 7.236 voturi, iar în al doilea trimestru (aprilie – iunie) a câştigat Radomsko, un mic oraş din Polonia, cu 7.692 voturi.
„De la 1 iulie a început o nouă sesiune de votare şi în mod surprinzător România are de data aceasta un oraş cu şanse reale de câştig. Vorbim de Braşov, oraş care se află pe locul doi la doar 156 de voturi depărtare de primul loc, oraşul Merano din Italia”, conform sursei citate.
De fapt, între timp a ajuns pe locul întâi.
Așa că votați Brașovul în concursul Tesla.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
10 luni în urmă

De ce? Ba din contră, să boicotăm aceste mizerii poluante.

Willy
10 luni în urmă

Puneti poze mai multe la articol caci iata, prostaletele latrator putinist nu a inteles mare lucru. El tot pe vechea filiera moscovita latra.

Back to top button