Expres

Virgiliu Stroescu, despre fructele de mare

Virgiliu Stroescu, despre fructele de mare

Virgiliu Stroescu, medic nutriționist, susține că fructele de mare sunt extrem de periculoase, deoarece consumă toate reziduurile și toxinele de pe fundul mărilor și oceanelor. Sunt la fel ca și porcul care consumă tot ceea ce găsește prin curte. Chiar și așa, ele sunt extrem de iubite și apreciate de oameni.
Fructele de mare sunt exact cum este porcul care face curățenie în ogradă și care mănâncă tot ce e nenorocit, același lucru sunt fructele de mare. Ele consumă tot și toate reziduurile posibile. Nouă ne plac și punem și muștar, dar totuși nu sunt foarte sănătoase pentru că ele sunt făcute ca să curețe pe fundul mării, oceanului, tot ce este rău, dar nouă ne place să mâncăm tot ce este rău”, a transmis Virgiliu Stroescu, notează romaniatv.net.
Mai mult decât atât, nutriționistul a vorbit și despre beneficiile și efectele nocive pe care le are oul de pasăre asupra sănătății omului.

Dintr-un ou iese un pui cu gheare, cu mațe, cu pene, nu? E, astea organismul trebuie să le dea afară până la urmă când consumăm pentru că din el ies toate, acolo sunt germenii lor. A doua problemă, oul are cea mai bună proteină a planetei, albușul. În schimb, gălbenușul are de două ori mai mult colesterol decât e necesar. Două ouă pe zi crește riscul de boli cardiovasculare extraordinar. nu vă spun prostii, sunt ultimele cercetări.

Colesterolul este cel mai dăunător factor al planetei, este killer-ul numărul unu pentru că cele mai multe boli ale planetei sunt bolile cardiovasculare. Toate produsele animale au colesterol, toate produsele vegetale nu au colesterol! Și atunci când un om are probleme mari cu colesterolul ce să facă? Ia medicamente? Nu domnule, nu mai mânca produse animale pentru ca să îți scadă colesterolul”, a mai precizat acesta.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 luna în urmă

“Sunt la fel ca și porcul care consumă tot ceea ce găsește prin curte”. Chiar asa este sa stiti. Bunicul a avut doi porci, tot ce gaseau prin curte mancau. In nici o luna au mancat un metru cub de… Citeşte mai mult »

Back to top button