Expres

Vine și la Brașov? Ryanair vrea să „cucerească” Europa de Est / Wizz Air, vizată

Vine și la Brașov?

Ryanair se așteaptă ca numărul de pasageri din Europa Centrală și de Est să crească cu cel puțin 50% în următorul deceniu, a declarat managerul companiei aeriene pentru regiune, Alicja Wojcik-Golebiowska, conform Reuters. Compania low cost irlandeză dorește să domine o piață mai puțin dezvoltată, vizată și de Wizz Air.

„Europa de Est va fi o mare parte din viitoarea noastră expansiune. Este destul de greu în acest moment să spunem cifre exacte, dar sperăm că întreaga regiune va crește cu cel puțin 50%”, a punctat Wojcik-Golebiowska.

„Vedem că Europa Centrală și cea de Est au fost puțin în urmă în ultimii ani. Așa că vrem să «ajutăm» această regiune pentru a ajunge din urmă piețele noastre cele mai dezvoltate, cum ar fi Spania ori Italia“, a completat managerul Ryanair.

Compania aeriană maghiară cu buget redus Wizz Air va fi principalul concurent al Ryanair pe această piață, deoarece oferă tarife ieftine similare, precum și conexiuni către Orientul Mijlociu.

Întrebată cum plănuiește să concureze Wizz Air, Wojcik-Golebiowska a relatat pentru Reuters că Ryanair va folosi „cele mai bune tarife, va oferi punctualitate – ne vom asigura că nu vom avea întârzieri și anulări”.

Vine și la Brașov?

Oficialul Ryanair a transmis că firma ce o reprezintă urmărește să ocupe o poziție dominantă în țări precum România (și Aeroportul Brașovul este avut în vedere), Bulgaria și Ungaria: „Plănuim să facem acest lucru oferind mai multe rute și tarife mai bune și mai multe opțiuni de călătorie pentru pasagerii noștri”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
5 luni în urmă

[…] Vine și la Brașov? Ryanair vrea să „cucerească” Europa de Est / Wizz Air, vizată […]

4 luni în urmă

[…] a acestei operațiuni planificate, funcția de căutare, precum și rezervarea sau realizarea check-in-ului pentru zboruri pot fi afectate în perioada de timp […]

4 luni în urmă

[…] Aeroportul Brașov nu a intrat (încă) în vederile celor de la Ryanair. […]

Back to top button