Expres

Va opera Ryanair și de la Brașov?

Va opera Ryanair și de la Brașov?

Compania low-cost irlandeză are planuri mari. Și-a propus să-și dubleze traficul de pasageri până la sfârșitul anului 2034, la 400 de milioane.

Pentru Financial Times, directorul executiv al Ryanair, Michael O’Leary, a afirmat sigur pe sine: „Atâta timp cât nu facem ceva stupid – ceea ce este o provocare zilnică în această industrie – vom continua să ștergem pe jos cu orice altă companie aeriană din Europa”.

În anul fiscal care s-a încheiat în martie, Ryanair a transportat circa 170 de milioane de pasageri, înregistrând o creștere semnificativă de 13% în comparație cu nivelurile pre-pandemie.

Prin comparație, conform celor de la tiptrip.ro, Wizz Air, una dintre companiile concurente, a transportat peste 44 de milioane de pasageri pe tot parcursul anului 2022.

Ryanair are programate până la 3.000 de zboruri zilnice în această vară, pe 2.500 de rute. Față de perioada Covid, a crescut, însă, și prețul biletelor, cu aproximativ 10%.

Compania aeriană cu sediul în Dublin a investit masiv în dublarea dimensiunii centrelor sale operaționale, creșterea numărului de echipaje și îmbunătățirea comunicării cu clienții.

Va opera Ryanair și de la Brașov? În România, la momentul actual, Ryanair are zboruri de pe aeroporturile din București, Cluj și Iași. Din informațiile noastre, sunt discuții ca în viitorul apropiat să programeze curse regulate și de pe Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
3 luni în urmă

[…] Ryanair se așteaptă ca numărul de pasageri din Europa Centrală și de Est să crească cu cel puțin 50% în următorul deceniu, a declarat managerul companiei aeriene pentru regiune, Alicja Wojcik-Golebiowska, conform Reuters. Compania low cost irlandeză dorește să domine… Citeşte mai mult »

Back to top button