Expres

Viktor Orban a aterizat la Brașov

Viktor Orban a aterizat la Brașov.

Potrivit BoardingPass, miercuri după-amiază au aterizat pe Aeroportul Brașov trei avioane private și unul guvernamental, din flota guvernului maghiar.

Viktor Orban a aterizat la Brașov. Premierul Ungariei a ajuns la Ghimbav, după întâlnirea avută la București cu prim-ministrul României, Marcel Ciolacu – Detalii, AICI. El se îndreaptă către Tușnad, unde, ca în fiecare an, este invitat la Universitatea de Vară.

A fost aglomerație la Aeroportul Brașov, întrucât a aterizat și avionul companiei românești Dan Air, care a operat zborul regulat spre München și Bruxelles.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

Agitatie mare in secuime. Le-a venit manipulatorul, pardon, idolul. Azi se da “lumina”. De aia de la rusi. Nici secuii nu mai sunt ce au fost. De cand cu Klaus, nici sasii.

Barbu Gh.
1 an în urmă

Dacă i se permite, de ce să nu vină. El vine, își vede de interesele sale. Proști sunt cei ce-i dau voie să-și facă numărul.

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
1 an în urmă

Cam asa cum face latraul putinist. Daca i se permite, latra. Unde? Aici. Prosti sunt aia de ii pun rubrica de comentarii la dispozitie sa isi faca numarul.

Back to top button