Expres

[ViDEO] Update BRAŞOV. Numărul protestatarilor s-a dublat; au apărut şi diversioniştii (GALERIE FOTO şi VIDEO)

  • IMG_5970_230513.JPG
  • IMG_5928_230516.JPG
  • IMG_5955_230519.JPG
  • IMG_5961_230520.JPG
  • IMG_5965_230521.JPG
 

Rândurile protestatarilor de la Braşov faţă de ordonanţele de modificare a codurilor penale şi de graţiere s-au îngroşat exponenţial, astfel că după „plimbarea” de la Prefectură până spre Zizinului şi înapoi, numărul lor s-a dublat, ajungând la circa 15.000. Sunt oameni de toate vârstele, dar mai ales tineri, şi de toate categoriile sociale. Sunt părinţi cu copiii în braţe, pe umeri sau în cărucioare. Şi invalizi în căruciorul cu rotile. Cu steaguri tricolore, pancarte, vuvuzele, talăngi, tobe şi fluiere, scandând „România, trezeşte-te!”, Hoţii!”, „Nu vrea să fim o naţie de hoţi!”, „Dragnea, nu uita, asta nu e ţara ta!”. Coloana se întinde pe kilometri, circulaţia fiind blocată. Călătorii din autobuzele oprite s-au alăturat mulţimii. Oamenii sunt paşnici, dar hotărâţi.
Au apărut şi mici incidente: în intersecţia de la Onix, cineva a aruncat un pahar din sticlă de la etajul unui bloc, iar la Ceasul Rău a fost aruncată o petardă (video 3). Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Potrivit purtătorului de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Braşov, col. Adrian Laurenţiu Stoian, persoana care a aruncat paharul de la etaj nu a fost identificată încă, deoarece era întuneric în bloc, însă mai au rămas trei jandarmi în zonă, pentru supraveghere.

 

Citiţi şi:

Update. Peste 8.000 de BRAŞOVENI în marş de protest!

Mii de oameni protestează din nou în Piaţa Victoriei

BRAŞOV. Protest la Prefectură, ziua a patra


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button