Expres

[ViDEO] Poliţişti braşoveni, participanţi la o amplă acţiune de control în judeţul Maramureş (VIDEO)

 

O acţiune de control de amploare – la care participă atât poliţişti braşoveni, cât şi angajaţi de la Garda Forestieră Braşov – are loc, săptămâna aceasta, în judeţul Maramureş, pe linie silvică.

„Polițiștii Direcției de Ordine Publică – Serviciul Protecția Fondului Forestier și Piscicol desfășoară, timp de 5 zile, o acțiune, pe raza județului Maramureș, pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori din fondul forestier național. De asemenea, polițiștii vor verifica și respectarea dispozițiilor legale de către agenții economici pe linia achiziției, depozitării, prelucrării și comercializării materialelor lemnoase”, se arată într-un comunicat remis de Poliţia Română. Acțiunea are loc până vineri, inclusiv şi vizează verificarea a cinci ocoale silvice, precum și verificarea activităților desfășurate de 15 agenți economici.

La misiune participă și polițiști din cadrul inspectoratelor județene de poliţie Maramureș, Braşov, Suceava, Neamț, Bistrița-Năsăud, Mureș, Hunedoara, Cluj, Argeș, Alba, Covasna, Vrancea și Sibiu.
Totodată, vor fi prezenți specialiști silvici din cadrul Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva și Ministerului Apelor și Pădurilor, prin Gărzile Forestiere Cluj, Suceava, Focșani, Ploiești, Brașov, București, Vâlcea, Oradea și Timișoara.

Acțiunea beneficiază de suportul Inspectoratului General de Aviație din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare