Expres

Video – IPJ Brașov, mesaj pentru un șofer vitezoman: „Suntem impresionați de performanța ta, însă…”

IPJ Brașov a remis următorul mesaj pentru un șofer vitezoman care a fost surprins de radar:

„Stimate conducător auto,

Avem onoarea de a te informa că vehiculul tău a fost surprins de aparatul radar într-o cursă de viteză mai captivantă decât un film de acțiune!
Suntem impresionați de performanța ta, însă suntem aici pentru a te ajuta să rămâi cu picioarele pe pământ (sau pe asfalt, în cazul tău).
În urma analizei detaliilor, am decis să-ți oferim un «permis de odihnă» timp de 120 de zile. Consideră acest interval ca pe unul de meditație, timp în care îi vei privi pe ceilalți cum șofează.


Tot pentru această perioadă, în care nu vei putea conduce, ți-am pregătit o listă cu articole interesante despre limitele de viteză și riscurile nerespectării acestora. Sperăm să descoperi că deplasarea cu viteza legală poate fi chiar mai distractivă!
Așadar, după ce îți vei redobândi permisul, condu în siguranță și fii atent la indicatoarele de viteză – ele nu sunt doar elemente de decor!
Cu respect,
Poliția Rutieră Brașov”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Alexandra
1 luna în urmă

Depinde de MASINA, cu Trabantul si la 50 derapezi si ajungi in cel mai falnic copac sau mai rau…..cu o masina noua, la viteza aia nici nu o simti, da ce sa stie tablagii de 25 de ani care nu… Citeşte mai mult »

Back to top button