Expres

[ViDEO] BRAŞOV. Promisiuni de apă caldă şi căldură

 

Se intră în linie dreaptă cu furnizarea agentului termic în municipiul Brașov. De ieri, abonații la sistemul centralizat au fost chemaţi să încheie contractele cu noul serviciu de termoficare. Din cauza timpului scurt, angajamentele se vor semna cu asociațiile de proprietari și nu cu fiecare abonat în parte. Sediul noului serviciu de termoficare este la Primăria Nouă, pe strada Mihail Kogălniceanu, la nr. 23. Acolo pot merge, în intervalul orar 8.00 – 16.00 președinții asociațiilor de proprietari pentru a semna noile contracte. „Urmează  să facem probele tehnice, probele de presiune pe instalație. Din punct de vedere tehnic considerăm că săptămâna aceasta putem să avem instalația pregătită. Așteptăm parte de licență și ședința de Consiliu Local de săptămâna viitoare, unde va trebui să închidem câteva etape procedurale”, a menționat viceprimarul Brașovului, Costel Mihai (video).
El susține că brașovenii vor primi apă caldă și căldură la începutul lunii noiembrie. În prezent mai sunt circa 9.000 de abonați la sistemul centralizat de termoficare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button