Expres

[ViDEO] BRAȘOV. În scaun cu rotile și totuși…

 

Un prejmerean în vârstă de 47 de ani, cu picioarele amputate, poate fi luat drept model de hărnicie, acesta fiind filmat în timp ce dădea zăpada de pe trotuar, din scaun cu rotile. Bărbatul a fost filmat de Robert Elekes, reprezentant al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, care a fost impresionat de gestul său, în condițiile în care le alte case nu era dată zăpada.

Bărbatul deszăpezea trotuarul din fața centrului de găzduire temporară unde a primit o locuință în baza Legii 448 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap. El a explicat că dă zăpada pentru a ajunge la autoturismul soției și a-l curăța.

Din datele pe care le avem, omul are 47 de ani și este imobilizat în scaun cu rotile de la vârsta de 14 ani, când a avut un accident de tren în urma căruia i-au fost amputate picioarele. Este la a doua căsătorie și are patru copii, dintre care trei din prima căsătorie (doi dintre aceștia din urmă se află în grija fostei partenere, iar unul este crescut de el), iar al patrulea, de doar 8 luni, din cea de-a doua căsătorie. 

Video – Robert Elekes

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button