Expres

[ViDEO] BRAȘOV. Copiii cu nevoi speciale de la Brădet au Paște îmbelșugat datorită jandarmilor (VIDEO)

  • Screenshot_20210430-204600_Chrome Beta_287951.jpg
 

Jandarmii brașoveni au decis ca și în acest an, cu ocazia Paștelui, să pună bani pentru a aduce veselie pe chipurile unor prichindei cu care soarta nu a fost darnică… De această dată, pașii i-au călăuzit la Centrul pentru copii cu nevoi speciale de la Brădet, după cum au precizat reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile Brașov.

„Sărbătoarea Învierii Domnului ne-a călăuzit pașii către micii creștini din cadrul Centrului pentru Copii cu Nevoi Speciale de la Brădet, un loc unde speranța și lumina sufletului te înconjoară de pretutindeni. Am decis ca în Vinerea Mare, să aducem puțină bucurie în sufletul copiilor, pe care i-am găsit mai mult decât încântați să ne primească în casa lor. Am împărțit, printr-un mic gest, fericire, iar ei ne-au oferit la rândul lor zâmbete calde și pline de inocență”, au transmis reprezentanții GJMBv.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button