Expres

Vasile Kraila s-a stins din viață după o lungă suferință

Vasile Kraila s-a stins din viață după o lungă suferință la vârsta de 69 de ani.

A fost un om de afaceri de succes și acționar la Transilvania Expres, a cochetat și cu politica (consilier local), însă domeniul pe care l-a iubit cel mai mult a fost sportul.

Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, la București, Vasile Kraila a activat ca antrenor la Centrul de copii și juniori de la FC Brașov, lansând în arena marii performanțe mulți fotbaliști de valoare. A fost și în topul Campionatului Național de juniori cu „galben-negrii”. Peste ani, a devenit, pentru o perioadă de timp, și președinte la FC Brașov.

Vasile Kraila | MyTex.ro
Vasile Kraila s-a stins din viață după o lungă suferință 10

Ulterior, de numele lui Vasile Kraila este legată și ascensiunea echipei de handbal feminin Corona Brașov. A fost președinte al secției de handbal în cadrul grupării susținute de Municipalitate, fiind artizanul proiectului Corona – Handbal 100% românesc.

Persoană volubilă, sufletistă, extrem de cunoscută în Brașov, Vasile Kraila s-a stins din viață după o lungă suferință – măcinat de o boală necruțătoare.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Dumnezeu să-l odihnească în tihnă.

Priveghiul va avea loc mâine, la ora 19.00, la Biserica Sf. Nicolae, iar înmormântarea, joi, la Sighet.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button