Expres

Ursul care a alertat Brașovul, ucis de tren

Ursul care a alertat Brașovul, ucis de tren. Animalul a cărui prezență a fost semnalată în zona Triaj, dar și în Tractorul Coresi a fost lovit de tren, la miezul nopții de miercuri spre joi.

Ursul a sfârșit între șinele de cale ferată. Mai multe mesaje Ro-Alert fuseseră emise de ISU Brașov, atât marți, cât și în cursul zilei de miercuri. Ursul fusese văzut marți în Tractorul Coresi, iar miercuri, în zona Triaj, chiar pe calea ferată. Acesta a fost lovit de trenul R4526 care se deplasa de la Deda spre Brașov, la miezul nopții de miercuri înspre joi, la km 2+600, la 300m de sensul de pe str. Hărmanului spre Lunca Câlnicului, a anunțat Radio România Brașov FM, citând Poliția Transporturi Feroviare.

„A fost identificat ca fiind ursul din alertele de miercuri. La fața locului, au fost prezenți și responsabilii pe probleme de urși din cadrul Primăriei Brașov. Nu au fost înregistrate întârzieri ale trenurilor și nici pagube materiale la infrastructura feroviară sau la trenul care l-a lovit”, au precizat reprezentanții Poliției TF Brașov, conform sursei citate.

Sursa foto 1: Poliția Transporturi Feroviare


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button