Expres

UPDATE. Unul dintre „traficanții de arme“ a fost reținut!

 

Una din persoanele care a apărut drept traficant de arme în reportajul Sky News a fost reținută de DIICOT, în seara aceasta. S-a început urmărirea penală faţă de cei trei dintre bărbaţii care apar în reportaj, pentru complicitate la comunicarea de informaţii false, constituire de grup infracţional şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, au declarat surse judiciare, pentru News.ro. E posibil ca aceștia să fie acuzați și de punerea în pericol a securității naționale, s-a mai aflat pe surse.

Amintim că DIICOT a arătat că informațiile prezentate în reportajul SKY News, despre traficul de arme din România, erau false, conforme cu un „scenariu“ scris înainte. Intermediarul afacerii, un român stabilit în Anglia de mai mulţi ani, a admis că britanicii i-au plătit cu 2.000 de euro pe cei care apăreau în filmare. Jurnaliştii de la Sky News i-ar fi învăţat ce replici să dea, a spus intermediarul. Totuși, ziariştii englezi nu recunosc nimic.

Citiți și:

Cioloş, după reportajul Sky News: „O astfel de atitudine este inadmisibilă“


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button