Expres

Update. IPJ Brașov, cercetări în cazul cetățeanului ceh căzut într-o prăpastie, în timpul unei partide de vânătoare

 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase s-au sesizat din oficiu în cazul cetățeanului ceh care a căzut într-o prăpastie din Munții Bucegi, în timpul unei partide de vânătoare.

„În conformitate cu prevederile art. 65, alin. 3) și alin. 4) din H.G. nr. 11/2018 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor și al munițiilor, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost informat de către AJVPS Brașov cu privire la faptul că, în perioada 11 – 15.10.2021, va avea loc o partidă de vânătoare pentru recoltarea speciei capră neagră – mascul, selecție, la care vor participa trei cetățeni străini, respectiv un cetățean ceh și doi cetățeni slovaci, pentru care au fost eliberate autorizații individuale de vânătoare și permise de vânătoare temporare de către organizatorul partidei de vânătoare.

Armele de vânătoare erau deținute în baza unor permise de armă, emise de către autoritățile din Cehia și Slovacia. Totodată, din verificările efectuate s-a stabilit faptul că, partida de vânătoare ar fi avut loc pe fondul de vânătoare nr. 28 Moieciu aparținând AJVPS Brașov, iar exemplarul vânat a fost preluat în vederea prelucrării de către personalul tehnic de specialitate din cadrul asociației, în conformitate cu legislația în vigoare”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar de poliție Alina-Maria Ivan.

VEZI ȘI:

Update. Salvamontiștii brașoveni, intervenție de 14 ORE, în Bucegi (Galerie FOTO)

Salvamontiștii brașoveni, acțiune în desfășurare, în Bucegi


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button