Expres

Update. BRAȘOV. La loc comanda! COTAR renunță la proteste deocamdată. Taximetriștii nu mai blochează centrul orașului!

 

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) a suspendat protestul anunțat pentru miercuri în fața sediului Guvernului, dar și în țară, după ce prim ministrul Mihai Tudose, împreună cu ministrul Transporturilor Felix Stroe le-ar fi promis că doleanțele taximetriștilor vor fi analizate în ședința de guvern din data de 20 decembrie.

Grigore Todoran, reprezentant COTAR, ne-a anunțat cu câteva minute în urmă că nici la Brașov nu vor mai avea loc proteste. 

„Astăzi, la ora 19.40 am ieșit de la discuții cu dl. Tudose și dl. Stroe, care ne-au promis că ne vor fi rezolvate cerințele, prin ordonanță de urgență. Premierul a spus că, mai întâi, cerințele noastre vor fi puse în discuție în ședința de Guvern din data de 20 decembrie. Dacă finalul nu va fi cel pe care-l așteptăm noi, în data de 21 decembrie pornim din toată țara, cu taxiurile, spre București. Nu ne lăsăm, pentru că nu cerem altceva decât să se respecte legea, nimic mai mult”, ne-a spus Todoran cu câteva minute în urmă. 

Amintim că mâine, între orele 9.00 și 11.00, taximetriștii ar fi trebuit să iasă la manifestație, în baza autorizației eliberate astăzi de Primăria Brașov. 

citiți și

Articole asemănătoare

BRAŞOV. Protestele taximetriştilor vor bulversa traficul în centrul oraşului timp de două ore. De evitat!

BRAŞOV. Protestele taximetriştilor anti piraterie şi evaziune fiscală


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button