Expres

Update BRAȘOV. Hainele uzate date ceferiștilor drept echipamente de protecție sunt retrase

 

Echipamentele de protecție livrate în urma unei licitații electronice Regionalei CF Brașov sunt retrase de la angajați, după ce s-a constatat că salopetele destinate feroviarilor erau de fapt haine second hand inscripționate cu marca „Mercedes Benz”.  Conducerea Regionalei spune că a notificat firma care a livrat marfa uzată, urmând ca situația neplăcută să fie clarificată în instanță. „Nu am pățit așa ceva niciodată. Este pentru prima dată când se întâmplă asta. Am avut o licitaţie electronică care a fost atribuită, iar la livrare ne-am trezit cu marfa neconformă. Deasupra, echipamentele erau în regulă, iar dedesubt erau uzate. Am notificat firma să vină să ridice marfa și o să-i acționăm în instanță. Măcar să nu o mai pățească și alții ca noi”, a afirmat pentru stiridesibiu.ro Ioan Pintea,  directorul Regionalei CF Braşov. 
Potrivit conducerii regionalei, echipamentele uzate sunt retrase de la toți angajații, treptat. „Am retras mare parte din echipamentele livrate. Mai avem la Sibiu și la Baza de aprovizionare, unde și acolo vor fi înlocuite”, a mai spus directorul  Regionalei CFR Braşov, pentru sursa citată.

Citiți și:

BRAŞOV. „Mercedes Benz achiziționează Regionala CF Brașov”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button