Expres

Update. Bărbatul care a bătut trei polițiști a fugit din spital

Bărbatul care a bătut trei polițiști a fugit din spital. Detalii AICI.

Bărbatul din Brăila, care în urmă cu o zi a bătut trei polițiști, a reușit să fugă din spital. Acesta fusese tratat la secția de psihiatrie și a fost trimis de medic la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, pentru că ar fi avut răni care nu puteau fi tratate în acea secție.

Avea echimoze și îi curgea sânge dintr-o ureche. Rănile trebuiau tratate și acest lucru se putea întâmpla doar la Spitalul Județean, nu la Spitalul de Psihiatrie. A fost solicitată ambulanța și trimis la UPU”, a explicat directorul de la Psihiatrie, citat de site-ul debraila.ro.

Bărbatul care a bătut trei polițiști a fugit din spital. IPJ Brăila a confirmat faptul că bărbatul a fugit din spital, polițiștii fiind anunțați chiar de vecinii acestuia și așteaptă mandat de la judecător pentru a putea intra în domiciliul acestuia, unde se presupune că se află.

Foto: captură video debraila.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
11 zile în urmă

Asta singur e mai tare decat politaii si medicii de la psihopupu la un loc. Ar fi bun sa il angajeze la mascati, in locul lui godina, de exemplu, nu?

Back to top button