Expres

Unirea Shopping Center – referitor la oferta Primăriei Brașov

Unirea Shopping Center, clădirea din Brașov situată lângă Gară, a fost în vizorul conducerii Primăriei pentru a o cumpăra – Detalii, AICI. Se întâmpla la finele anului trecut.

Unirea Shopping Center a transmis astăzi, către Bursa de Valori București și Autoritatea de Supraveghere Financiară, o adresă în care explică situația.

„Consiliul de Administrație al Unirea Shopping Center informează acționarii că societatea a informat Primăria Brașov, la sfârșitul anului trecut, că oferta înaintată nu corespunde cerințelor minime hotărâte de Adunarea Unirea Shopping Center din data de 19.12.2022. Ulterior, Unirea nu a primit o altă ofertă și a reluat închirierea spațiilor libere din Unirea Shopping Center Brașov”, s-a relatat în adresa respectivă, nr. 278 din 17 mai 2023.

Astfel, așa cum s-a precizat, în cadrul Unirea Shopping Center Brașov s-a deschis, în luna aprilie, un centru de fitness de peste 1.500 de metri pătrați, operat de 18 Gym. Acesta „se bucură de o rezonanță foarte bună în rândul vizitatorilor centrului comercial”.

Adresa este semnată de Bogdan Alexander Adamescu, președintele Consiliului de Administrație al Unirea Shopping Center.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Primăria să-și vadă de ale ei, nu să-i salveze pe toți ,,afaceriștii”.

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare