Expres

Unde și-a donat Ion Țiriac averea

Unde și-a donat Ion Țiriac averea.

Miliardarul născut în Brașov a destăinuit, conform gsp.ro, că și-a donat averea, estimată la 2,1 miliarde de dolari, fundației care-i poartă numele

Pentru sursa citată, fostul mare hocheist și tenisman a relatat: „Am devenit bogat în ziua în care am intrat în restaurant și nu m-am uitat la prețuri, cât costă, când plec cu nota. Nu sunt bogat, am dat totul Fundației Ion Țiriac și cu plăcere. Și ce fac eu astăzi fac numai că am avut mai mult noroc decât alții”.

Unde și-a donat Ion Țiriac averea. Fundația susține cămine de copii, azile de bătrâni, spitale, școli și grădinițe, dar și, în mare măsură, dezvoltarea sportului românesc.

Astfel, prin sprijinul financiar al Fundației Ion Țiriac, se va construi la Brașov încă un patinoar, cel mai probabil în cartierul Bartolomeu, dedicat, în special, pregătirii copiilor și juniorilor – Detalii, AICI și AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
georgescule
2 luni în urmă

Minti ca un porc batran ce esti, ca n-ai donat in viata ta 1 leu la un om sarman ! Acum ce faci ? Iti donezi averea tie insuti ?

Back to top button