Expres

Unde ar vrea primarul Coliban să mute „Cerbul de Aur”

Unde ar vrea primarul Coliban să mute „Cerbul de Aur”.

În plin festival Massif în Poiana Brașov s-au împlinit 55 de ani de la prima ediție a Festivalului „Cerbul de Aur”, unul care s-a desfășurat cu întreruperi. Din 2020, festivalul nu se mai ținut în orașul de la poalele Tâmpei, poate și din cauza perioadei Covid.

Se știe, primarul Allen Coliban a intrat în contre cu organizatorul, Televiziunea Română, spunând la puțin timp după alegeri: „Cred că necesită o regândire «Cerbul de aur», o redefinire a lui. Poate într-un alt cadru, poate într-o altă dimensiune, cu un alt buget. «Cerbul de aur» este o tradiţie, dar cu siguranţă nu îşi mai are rostul în Piaţa Sfatului, să blocheze tot centrul oraşului. Asta pentru că nu este un festival care să atragă cu adevărat. Nu e un magnet pe zona culturală. Este o discuţie pe care ar trebui să o rezolve o analiză şi o strategie. De aceea avem nevoie de un manager cultural în Primărie.

Unde ar vrea primarul Coliban să mute „Cerbul de Aur”.

Acum, la Radio România Brașov, edilul Coliban a afirmat că festivalul s-ar putea relua. A exclus varianta Piața Sfatului ca locație, dar a adus în discuție Teatrul Dramatic, locul unde a debutat „Cerbul de Aur”.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
nemultumit
17 zile în urmă

Sau poate pe holul primariei,in cabina portarului!Individul asta nu se plictiseste niciodata de”gandit” si debitat!

Măzăriche
Răspunde la  nemultumit
17 zile în urmă

Ăsta e mai prost decât prevede legea și eu și mai și, că l-am votat….

Back to top button