Expres

Unde ar vrea primarul Coliban să mute „Cerbul de Aur”

Unde ar vrea primarul Coliban să mute „Cerbul de Aur”.

În plin festival Massif în Poiana Brașov s-au împlinit 55 de ani de la prima ediție a Festivalului „Cerbul de Aur”, unul care s-a desfășurat cu întreruperi. Din 2020, festivalul nu se mai ținut în orașul de la poalele Tâmpei, poate și din cauza perioadei Covid.

Se știe, primarul Allen Coliban a intrat în contre cu organizatorul, Televiziunea Română, spunând la puțin timp după alegeri: „Cred că necesită o regândire «Cerbul de aur», o redefinire a lui. Poate într-un alt cadru, poate într-o altă dimensiune, cu un alt buget. «Cerbul de aur» este o tradiţie, dar cu siguranţă nu îşi mai are rostul în Piaţa Sfatului, să blocheze tot centrul oraşului. Asta pentru că nu este un festival care să atragă cu adevărat. Nu e un magnet pe zona culturală. Este o discuţie pe care ar trebui să o rezolve o analiză şi o strategie. De aceea avem nevoie de un manager cultural în Primărie.

Unde ar vrea primarul Coliban să mute „Cerbul de Aur”.

Acum, la Radio România Brașov, edilul Coliban a afirmat că festivalul s-ar putea relua. A exclus varianta Piața Sfatului ca locație, dar a adus în discuție Teatrul Dramatic, locul unde a debutat „Cerbul de Aur”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
nemultumit
1 an în urmă

Sau poate pe holul primariei,in cabina portarului!Individul asta nu se plictiseste niciodata de”gandit” si debitat!

Măzăriche
Răspunde la  nemultumit
1 an în urmă

Ăsta e mai prost decât prevede legea și eu și mai și, că l-am votat….

Back to top button