Expres

Un tânăr beat a călătorit 500 de kilometri cu Uber

 

Un tânăr american a comandat o cursă Uber şi, beat fiind, a introdus fără să-şi dea seama o adresă greşită, care se afla la o distanţă de 500 de kilometri. În loc să introducă adresa campusului a băgat-o pe cea din oraşul său natal. În maşină, bărbatul a adormit, iar când s-a trezit a avut parte de o factură uriaşă. Cursa Uber costă 1.635,93 de dolari, după cum a relatat televiziunea CBS.

„Cred că am băut la bar de 200 de dolari, după ce oricum consumasem alcool toată ziua. Nu-mi amintesc când am chemat Uber, ci doar momentul în care m-am trezit şi un tip mai în vârstă pe care nu-l cunoşteam îmi spunea că sunt la o oră distanţă de Jersey. M-am gândit că e o nebunie. L-am întrebat de ce a acceptat să mă ducă din New Jersey în West Virginia. Da, cred că e jenant ce mi s-a întâmplat“, a povestit tânărul pentru New York Daily News. Costurile sunt atât de mari şi pentru că tânărul  a solicitat o maşină Uber XL, în care încap până la şase persoane şi pentru care tarifele sunt mai mari. Tânărul a acceptat să plătească suma, însă l-a acuzat pe şoferul Uber că i-ar fi folosit telefonul şi, deşi recunoaşte că nu îşi aminteşte când a chemat maşina, nu crede că el a fost cel care a introdus destinaţia respectivă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button